13.5 C
Skopje
24.2.2020 - 15:33

Ознака: Намален

Во 2019 година за половина намален бројот на загинати во авионски...

Бројот на лицата загинати во уривање на големи комерцијални авиони, во 2019 година, се намалил за повеќе од 50 отсто. Лани биле регистрирани 257...

Одливот на девизи намален, опременоста на војската зголемена

Колку Македонија би можела да купува оружје и да набавува воена технологија од сојузниците користејќи ги офсет-аранжманите. Што значи овој тип плаќање во контекст...

Намалени родот и квалитетот на боровинката

За разлика од минатата година, кога родот на боровинката во Кичевско и во земјава воопшто, беше рекорден и собирачите на овој благороден плод можеа...