Ознака: намален капацитет

Студентските домови ќе работат со намален капацитет

На денешната владина седница е прифатена препораката на Комисијата за заразни болести во врска со отворањето на студентските и средношколските ученички домови, според која...

Идната фудбалска сезона на стадиони со намален капацитет?

Премиер-лигата, според повеќе извори, има цел од октомври на трибините да има 30-50 отсто гледачи од капацитетот на стадионите, со задолжителна физичка дистанца. Нејасно...