4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 20:10

Ознака: налепници

Навредливи налепници на македонски возила

ИЗОЛИРАНИ ИНЦИДЕНТИ ВО ШПИЦОТ НА ТУРИСТИЧКАТА СЕЗОНА ВО ГРЦИЈА Во пресрет на шпицот на туристичката сезона, македонските граѓани масовно заминуваат во Грција, но, и покрај...