-0.3 C
Skopje
19.11.2018 - 6:39

Ознака: надрилекари

Празноверието ќе ги истреби лилјаците од Темната пештера

Лекот направен од еден лилјак потопен во литар масло кој отстојал три недели лечи увоболка, а пак крв од лилјак капната на вратот помага...