0 C
Skopje
13.11.2018 - 6:14

Ознака: Надеж и Љубов

На 30 септември е Вера, Надеж и Љубов, а не ЕУ,...

А тие само сакаат да ни ја докажат вистината дека сè што треба да направиме е да се укинеме како Македонци, па ЕУ и...