13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 23:17

Ознака: надворешнотрговските

Се зголемуваат надворешнотрговските ризици за Македонија

ПО ОБЈАВАТА НА ИСТРАЖУВАЊЕТО ЗА НЕПОВОЛНИТЕ СОСТОЈБИ ВО ГЕРМАНСКАТА ЕКОНОМИЈА Стравот од можен четврти бран на пандемијата повторно се враќа меѓу општата популација, но и...