23.7 C
Skopje
17.7.2019 - 11:04

Ознака: Надворешна помош

Надворешната помош е добредојдена

Имајќи го предвид изнесеното вреди во овој момент, во нашиот случај, колку за сегашноста толку, а можеби и повеќе за иднината на двата народа...