Ознака: Наградите „“

Виртуелно доделени наградите САГ

Годинашното доделување на наградите САГ се одржа виртуелно и беше сведено на едночасовна онлајн церемонија, со претходно снимени обраќања на презентерите и на актерите. Виола...

Наградите „еми“ сепак ќе бидат доделени

Наградите „прајмтајм еми“, еден од најголемите настани во календарот на шоу-бизнисите, ќе се одржат во септември, како што беше планирано со домаќинот на церемонијата,...