9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 16:02

Ознака: Награда за социјално претприемништво

Претставени бизнис-идеите на победниците на „Сошал импакт аворд 2021“

Бизнис идеите „Хербална куќичка Билкилајф“, „О-круг“, „Мали истражувачи“ и „EnergyBox“ се победници на Наградата за социјално претприемништво – Social Impact Award 2021, Млади херои...