Ознака: МЦСР Кичево

Поднесени сто и девет барања до МЦСР Кичево за социјална старосна...

Во периодот од 12 јуни, откако стапи на сила Законот за старосна социјална пензија, до денес, 109 граѓани од општина Кичево доставиле барања за...