Ознака: мунгоси

Стравот од змиите ги донел индиските мунгоси на Балканот

Пред многу години актерската двојка Милена Дравиќ и Драган Николиќ имале вила на Јадранот, на Тиват, Црна Гора. Околу вилата сместена во Которскиот Залив...