28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 14:23

Ознака: музичко творештво

(Де)стимулација на современото музичко творештво

Токму поради тоа, државата не смее повторно да се враќа чекор назад, па макар станувало збор и за административна грешка поради која беше поништен...