29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 13:06

Ознака: музички настапи

Дел од Европејците се забавуваат како да е 2019 година

Концертите како експерименти за враќање во нормала Во Шпанија и во Холандија беа одржани првите концерти со публика годинава, со што музичките настани полека се...