6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 14:35

Ознака: музички дела

Композиторите ќе го тужат Министерството за култура

Наградените автори на Конкурсот за откуп на нови музички дела конечно добија решение за поништување на конкурсот од страна на министерот за култура Роберт...