-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 15:13

Ознака: Музичарот

Сакам да бидам претседател!

Музичарот Бранко Шпољариќ сними песна за актуелниот миг Вокалистот на рок-групата „Чоканче“ од Битола, Бранко Шпољариќ, познат како Паљач, веќе 20 години живее на Флорида,...