Ознака: музиката

Живеам за музиката и за танцот, за детските насмевки и топли...

Мојата мисија во областа на танцот не е само образовна туку е и воспитна. Децата со мене растат во здрави личности со вистински животни...

„Експо 30“ ги спојува модата, музиката и компаниите

По повод одбележувањето 30 години независност на државата ќе се одржи „Експо 30“, настан во организација на „Боттега ивенти“ и поддржан од страна на...

Шириме вирус на љубов кон музиката, танцот и дружењето!

Оваа година иако постои преполовување во членството на „Мистик“, бевме подготвени да му го дадеме на градот она што е наш заштитен знак, а...

Разговори за децата, книгата и музиката

Во библиотеката „Искра“ во Кочани Во дворот на библиотеката „Искра“ во Кочани, минатата недела се славеше литературата за најмладите читатели со манифестацијата „Фестивал на децата,...