Ознака: Музеј на уметноста

Творештвото на македонските автори претставено пред турската читателска публика

Министерот за култура, Хусни Исмаили, кој деновиве престојува во работна посета на Истанбул, Турција, синоќа во Музејот на уметноста присуствуваше на настанот на кој...