17.5 C
Skopje
16.7.2019 - 22:56

Ознака: Музеј на современа уметност

„Сè што ни е заедничко“ – меѓународна изложба во МСУ

Во Музејот на современата уметност - вечер од 20 часот ќе биде отворена меѓународна изложба „Сè што ни е заедничко“, во која најголем број...