Ознака: Музеј на градот Скопје

Изложба во автентичен амбиент на железничка станица

Вечерва, во 20 часот, во Музејот на градот Скопје ќе биде отворена изложбата „Од братство и единство ’63 до Скопје ’63“, подготвена по повод...