24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 10:50

Ознака: мувла

Три природни препарати против мувла

Овие природни препарати ќе ви помогнат да се ослободите од мувлата што ве вознемирува кога ќе ја видите на ѕидот. Маслото од чајно дрво е...

Како да исчистите мувла, дамки од масло, ’рѓа…

Не мора секогаш да трошите пари на скапи хемиски производи за чистење во домот, проблемот со нечистотијата, дамките, мувлата или, пак, ’рѓата можете да...

Прочистувачите за воздух се квалитетни само ако вршат замена на воздухот

Загадувањето на воздухот навистина загрижува и мерењата на амбиенталниот воздух веќе се над дозволеното. Општината Аеродром за да ги заштити децата набави прочистувачи за...