8.9 C
Skopje
20.3.2019 - 21:18

Ознака: МРЗЛИВИОТ

Манифест на мотиката

Внатрешна колумна Нема резон веќе да се пишуваат колумни. Неколку месеци сите трескавично пишуваме на иста тема - името. Јас кажав сè што имав да...