5.8 C
Skopje
19.1.2022 - 15:46

Ознака: мрежата на

Подмладокот на албанската дијаспора во мрежата на фундаменталистите

Вооружениот напад во Виена беше „трагедија полна со симболичко значење за албанската дијаспора“. Сторителот и неговата прва жртва беа австриски државјани, израснати во Виена,...