Ознака: МППС

Објавен конкурс за „Награди за новинари кои пишуваат за невидливите“

Македонската платформа против сиромаштијата (МППС) по трет пат го распиша конкурсот за доделување на „Награди за новинари кои пишуваат за невидливите“. - Станува збор за...