23 C
Skopje
19.9.2018 - 13:26

Ознака: „Мој Карпош – моја картичка“

Проект „Мој Карпош – моја картичка“

Општината Карпош oд септември 2018 година ќе почне со реализација на проектот „Мој Карпош - моја картичка“. Тоа значи дека наскоро карпошани ќе можат...