5.8 C
Skopje
16.1.2022 - 18:24

Ознака: „Мојот маж“

„Мојот маж“- премиера на Драмски театар според расказите на Румена Бужаровска

Раскази од збирката „Мојот маж“ на писателката Румена Бужаровска се драматизирани во истоимената претстава во режија на Нела Витошевиќ, чија премиера е закажана за...

„Мојот маж“ меѓу најчитаните книги во Србија илустрирани од лица со...

Едицијата на издавачот „Бука“ содржи избор од пет најчитани книги чии корици се илустрирани од луѓе со пречки во развојот. Лимитираната едиција на бестселери...