17.2 C
Skopje
17.6.2019 - 23:22

Ознака: моја скопска приказна

„Моја скопска приказна“ – изложба и конкурс на фотографии од скопски...

Христијан Јосифовски „Моја скопска приказна“ беше насловена изложбата на фотографии инспирирани од стари скопски фасади. Љубителите на добрата фотографија имаа можност да ја видат оваа...

Поголем интерес и повисоки награди за конкурсот на фотографии „Моја скопска...

На проектот насловен „Моја скопска приказна“, кој е во организација на „Стримон филм“ - Скопје, со финансиска поддршка од Делегацијата на Европската Унија и...

„Моја скопска приказна“ – конкурс на фотографии инспирирани од автентични скопски...

„Mоја скопска приказна“ е отворен конкурс на фотографии инспирирани од фасади на објекти што го дефинираат вистинскиот идентитет на старо Скопје. Идејата на натпреварот...

Продолжен конкурсот за фотографии „Моја скопска приказна“

„Mоја скопска приказна“ е отворен конкурс на фотографии инспирирани од фасади на објекти што го дефинираат вистинскиот идентитет на старо Скопје. Најдобрите фотографии ќе бидат...