-4 C
Skopje
18.2.2019 - 7:51

Ознака: „Мојата македонска приказна – каде одиш

„Мојата македонска приказна“ – книга на Љубчо Георгиевски

„Мојата македонска приказна - каде одиш, Македонијо?“ е насловена новата книга на Љубчо Георгиевски, основач на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Книгата ја објави издавачката куќа „Ѓурѓа“...