12.1 C
Skopje
23.4.2019 - 22:33

Ознака: мочуриште

Поетофобија

И мојата претходна колумна („Русофобија“) му беше посветена на феноменот фобија. Додека сега тој поим од планетарно е симнат на ниско провинциско рамниште, но...