4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 21:15

Ознака: МОХАМЕД

„Секогаш се обидувам да играм за тимот“

Кога сум во шеснаесетникот, се обидувам да му ја додадам топката некому за да постигне гол или, пак, јас да постигнам гол. Секогаш станува...