Ознака: мостот на смртта

Разнесен мостот „Моранди“ во Џенова

Во голема контролирана експлозија денеска се срушија остатоците од „мостот на смртта“ во Џенова, кој минатата година се урна пришто загинаа 43 лица. Илјадници луѓе...