Ознака: „Морфолошка дезагрегација“

„Морфолошка дезагрегација“ – изложба на скулптури на Слободан Милошески

Во Галеријата MЦ во Њујорк, САД, со почеток од 18 часот ќе биде отворена изложбата на скулптури од галериски формат со наслов „Морфолошка дезагрегација“...