3.3 C
Skopje
12.12.2019 - 10:54

Ознака: Морис Гиб

„Би џиз“: добрите момци на поп и дискомузиката

„Би џиз“ е австралиско музичко трио формирано во 1958 година, кое го сочинуваат браќата Бари, Робин и Морис Гиб. Заштитен знак на оваа група...