12.5 C
Skopje
19.11.2019 - 20:15

Ознака: мораториуми

Изградбата на станови закочена од мораториуми

Градежништвото се стабилизира и во наредниот период се очекува да расте, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот...