0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:23

Ознака: „Морал“

Си замина златното дете на македонскиот рокенрол

Момчето со голема харизма и со мила ѕвезда, кое премногу брзо го живееше животот, во последно време подготвуваше нов музички материјал и големо враќање...