Ознака: монтажер

Мартин Иванов, монтажер на „Налепница“ Најсилен адут на филмот се искреноста...

„Налепница“ е апсурдно патување низ дисфункционалниот административно-полициски систем застанат под мантрата „кадија те тужи - кадија ти суди“, вели Иванов „Налепница“, кратката црна комедија снимена...