5.8 C
Skopje
19.1.2022 - 15:46

Ознака: „Монодрамите и дуо драмите на МНТ“

Изложбата „Монодрамите и дуо драмите на МНТ“

Изложба посветена на монодрамата е отворена во Македонскиот народен театар. Присуството и силата на актерот, сите негови умеења и вештини, посветеност и сигурност се...