13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 23:12

Ознака: монографиjа

Црквата „Свети Никола“ во Слепче доби монографиjа

Монографијата „Црква ’Свети Никола’ - Слепче, Демир Хисар“ од историчарот на уметноста Сашо Цветковски, чиј издавач е манастирот „Св. Атанасиј Велики“ од демирхисарското село...