4.3 C
Skopje
11.12.2019 - 10:54

Ознака: монетарна политика

ММФ: Постигнато е историски највисоко ниво на девизните резерви

Монетарната политика во земјата е соодветна, со монетарното олабавување остварено во првиот квартал од оваа година, Народната банка повторно испорача клучна поддршка за вкупната...