Ознака: монархија

Најскромната кралица владее со најсреќната земја на светот

Кралицата на Бутан, Џетсун Пема (28), најмладата кралица на светот, ги воодушевува жителите на оваа мала држава со својата убавина и скромност. Младата кралица,...

Жестоката страна на тајландската кралица

  Сутида Вачиралонгкорн, сопругата на тајландскиот крал Маха Ваџиралонгкорн, која има воен чин генерал, а беше заменик-шеф на личното кралско обезбедување, е прикажана во воена...