-7 C
Skopje
17.1.2019 - 0:09

Ознака: момо

Опасната игра „Момо“ се шири на социјалните мрежи

По „Синиот кит", опасна игра поради која неколку стотици деца во светот извршија самоубиство, се појави уште една контроверзна онлајн игра - „Момо“, која...