17.2 C
Skopje
18.6.2019 - 1:28

Ознака: Момир Булатовиќ

Ја издрибла ли ЕУ и Грција?

Професијата политичар дозволува одредено претерување, но овој пат ептен дебело и неумесно ја претераа. Бидејќи не се случи ништо драматично ново и, пак за...