-2 C
Skopje
23.2.2019 - 10:35

Ознака: Молк

За законот за абортус ќе одлучуваат конзервативни експерти

По неколкудневниот молк на министерот за здравство Милан Кујунџиќ за имињата што работат на новиот закон за абортус, хрватските медиуми го добија списокот на...

Предреферендумски молк

Од полноќ започна молкот за референдумот што ќе се одржи в недела на 30 септември. Завршија сите активности на учесниците во кампањата. Според Роковникот на ДИК...

Молк за исчезнатите бебиња од Зеница и од Тузла

Секоја година се регистрираат по неколку сведоштва на родители и роднини од Босна и Херцеговина, кои се однесуваат за исчезнати новороденчиња Законот за исчезнати бебиња,...