-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:19

Ознака: мозочни бранови

Возачите ќе добијат читач на мозочни бранови

Светски познатиот произведувач на автомобили „Нисан“ почна да развива најнова технолошка направа, која им се поставува на возачите на главата и ќе има можност...