21.3 C
Skopje
21.9.2019 - 18:00

Ознака: модни соработки

Многубројните модни соработки и кампањи на Ријана

  Атрактивната пејачка од Барбадос, Ријана, сѐ повеќе ја проширува модната соработка со светски познати брендови и се појавува како заштитно лице во многу кампањи.