11.8 C
Skopje
17.10.2021 - 12:17

Ознака: Модна колекција

Модна колекција инспирирана од Дејвид Хокни

Дизајнерката Росица Мршиќ ја претстави најновата колекција, наречена „Силија“, во центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“, во организација на „Моден викенд - Скопје“....