31.8 C
Skopje
24.6.2021 - 13:37

Ознака: Модна дизајнерка

Росица Мршиќ одбележа јубилеј на брендот

Модната дизајнерка Росица Мршиќ ја претстави својата колекција наречена „10/22“, со која одбележува 10 години постоење на брендот и 22 континуирано создадени сезонски колекции....

Олгица Ѓоргиева креираше костими за балетска претстава

Првпат работам на балетска претстава и слободно можам да кажам дека многу успешно се справив со предизвикот, вели дизајнерката Модната дизајнерка Олгица Ѓоргиева, по балетската...