15 C
Skopje
23.9.2018 - 9:03

Ознака: „Моден викенд Скопје“

И модата е дел од екосистемот

Модната индустрија е втора економска гранка во светот и еден од главните виновници за загрозувањето на животната средина „Моден викенд Скопје“ објавува отворен повик „Модата...