5 C
Skopje
16.11.2018 - 0:40

Ознака: моден викенд дизајнери

„Моден викенд“ под слоганот „Што ја храни твојата имагинација“

Седумнаесеттиот „Моден викенд Скопје“, од 30 март до 1 април, ќе биде домаќин на најновите дизајнерски колекции, во една од најстарите културни установи во...