30 C
Skopje
21.9.2018 - 18:06

Ознака: модел

Нов модел на човечка безбедност

Станува сè појасно дека глобализацијата не прогресира постепено, туку низ подеми и падови. Во моментов се чини дека процесот е во опаѓање, спречен од...