20.1 C
Skopje
21.7.2019 - 0:36

Ознака: „Модата како дел од екосистемот“

И модата е дел од екосистемот

Модната индустрија е втора економска гранка во светот и еден од главните виновници за загрозувањето на животната средина „Моден викенд Скопје“ објавува отворен повик „Модата...